Kattoremontit

Onko kotisi katto nähnyt parhaat päivänsä? Ei se mitään, EP:n Pro Rakennuksen ammattilaiset tulevat apuun!

Toteutamme kattoremontit ammattitaidolla

EP:n Pro Rakennus toteuttaa remonttityöt laidasta laitaan niin yksityisasiakkaiden, yritysten kuin julkisen sektorin toimijoidenkin kohteissa. Meillä on runsaasti kokemusta esimerkiksi omakotitalojen, rivitalojen sekä liiketilojen erityyppisistä remonteista. Tarjoamme remonttipalveluita joustavasti Etelä-Pohjanmaalla aina Seinäjoelta Ilmajoelle Kurikkaan ja Lapualle.

Hoidamme kattoremontit alusta loppuun avaimet käteen -palveluna, purkutöistä piippuun! Asennamme ammattitaidolla myös kattoturvatuotteet.

Katon kunnossapito kannattaa

Vaikka katto ei paljaalla silmällä katsottuna näyttäisikään kaipaavan kattoremonttia, katon rakenteissa voi kuitenkin olla korjattavaa. Katto toimii koko kotisi suojana, joten sen remontointi kannattaa antaa asiantuntijan tehtäväksi.

Meillä on paljon kokemusta erikokoista kattoremonteista aina pienestä peltikorjauksesta koko katon kokonaisvaltaiseen uusimiseen. Tiedämme siis, mitä toimenpiteitä juuri sinun kattosi tarvitsee. Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, me remontoimme sen uuteen uskoon!

 

Kysy kattoremontista jo tänään!

Ota yhteyttä myyjäämme

Ota rohkeasti yhteyttä jotta pystymme toteuttamaan vaativimmatkin toiveesi. Palvelemme arkipäivisin ja sopimuksen mukaan lauantaisin.

Sauli Ylisaukko-Oja, sauli@prorakentaja.com